Hemp Hearts

Hemp Hearts

Olovo konoplje ili sokovi konoplje su oklopljeni sjemenke konoplje ili Cannabis sativa L. To je zapravo jedan od najtraženijih i najraznovrsnijih industrijskih useva na svijetu. Njihova vlakna se smatraju najdužim i najtrajnijim od svih prirodnih vlakana, a može se čak i gajiti bez smrtonosnih herbicida i pesticida.

Pošaljite upitChat Sada
Detalji o proizvodu

Opis:

Hulled konoplja semena ili konoplja, su oljuštena semena biljke konoplje ili Cannabis sativa L. Ona je zapravo jedna od najšire iskorišćenih i raznovrsnih industrijskih useva na svetu.   Njena vlakna se smatraju najdužim i najtrajnijim od svih prirodnih vlakana, a mogu se čak i gajiti bez smrtonosnih herbicida i pesticida. Seme sadrži bogatu količinu masne kiseline i samo tragove THC (ne više od 0,2 ppm) i koristi se za mnoge komercijalne proizvode. Sigurno je i zdravo jesti.

Prednosti oštećenih semena konoplje

1. Bogat u GLA

Gama-linolenska kiselina (GLA) je neophodan građevinski blok za neke prostaglandine - hormonske hemikalije u telu koje pomažu u glatkim mišićima, upaljuju upale i telesnu temperaturu, a od vitalnog su značaja za druge telesne funkcije. Istraživači su pretpostavili da je dodatak GLA neophodan za pravilno zdravlje hormona, što je vjerovatno zbog toga što su mnogim ženama koje su imale simptome PMS-a .

GLA i GLA bogata hrana, kao što je seme konoplje, takođe su primećena da pomognu ljudima sa:

· ADHD

· Bol u grudima

· Dijabetes i dijabetička neuropatija

· Srčana bolest

· Visok krvni pritisak

· Multipla skleroza

· Gojaznost

· Premenstrualni sindrom

· Reumatoidni artritis

· Alergije na kožu

2. artritis i bol u zglobovima

Istraživanje je pokazalo da sjemenke konoplje i ulje semena konoplje mogu pomoći u oslobađanju simptoma reumatoidnog artritisa .

3. Gubitak težine

Konoplja je prirodni suppressant apetita i može vam pomoći da se osećate duže i smanjite želje za šećerom.

4. Digestivno zdravlje

Visoko u nerastvorljivim i rastvorljivim vlaknima, seme konoplje obezbeđuju više nego dovoljno količine da bi vaš sistem gastrointestinalnog sistema bio pravilan. Pored toga, ova zdravo mješavina hranjiva hrane probiotike u vašem stomaku i pomaže u osiguranju robusnog imunološkog sistema.

5. Kosa, koža i nokti

Koristi od semena konoplje za kožu i kosu idu daleko u poboljšanju suve, crvene kože. Uglavnom se koristi u vrhunskim kozmetičkim proizvodima, ulje konoplje je često uključeno u balzama za usne, losione i sapune. Ulje u sjemenkama konoplje prodire unutrašnjim slojevima kože i promoviše zdrav rast ćelija - recept za glatku, meku kožu.

6. Rak

Zbog savršenog profila masnih kiselina omega-3 masti i GLA, seme konopa pomaže prirodnom balansiranju nivoa upale i jačanju imunološkog sistema.

7. Zdravlje srca

Neki od ključnih sastojaka u izgradnji zdravog srca uključuju vlakna, biljne proteine, zdrave masti i jedu manje šećera. Seme konoplje pomaže u obavljanju svih tih stvari. Istraživanja u životinjama i ljudima snažno ukazuju na to da seme konoplje može poboljšati kardiovaskularno zdravlje i visok krvni pritisak.

 

Referenca:

1. Medicinski centar Univerziteta u Mariliji http://www.umm.edu/health/medical/altmed/supplement/gammalinolenic-acid

2. Časopis za dermatološki tretman 16,2005

3. Am J Gastroenterol. 2011 Jan; 106 (1): 120-9. doi: 10.1038 / ajg.2010.305. Epub 2010 Nov 2. https://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/

4. J Ethnopharmacol. 2014 Jul 3; 154 (3): 745-52. doi: 10.1016 / j.jep.2014.04.052. Epub 2014 Maj 9.

5. British Journal of Cancer (2006) 95,197-203 (17. juli 2006.)

6. Istraživanje i lečenje raka dojke. Avgust 2011, Volumen129, Broj I, PP37-47

7. Pubmed.gov ( Eur J Nutr 2014 Aug; 53 (5): 1237-46 doi: 10.1007 / s00394-013-0625-4.


Hot Tags: konoplja srca, proizvođači, dobavljači, fabrika, kupovina, organska, vrhunski kvalitet, najbolji kvalitet, na prodaju, vruća prodaja
Srodni proizvodi
Upit