Novosti
Dom > Novosti > Sadržaj
Ekstrakt ehinacea purpuree, ekstrakt ehinacea, polifenol, čikorinska kiselina
- Jul 23, 2018 -

Šta je Echinacea Purpurea ekstrakt?

Ehinacea je biljka koja je veoma popularna za primjenu kod prehlada i gripa. Ehinacea su vekovima koristili domaći Amerikanci pre dolaska evropskih istraživača. U 1800-tih, upotreba Echinacea poletela je u Sjedinjenim Državama, a biljka je postala popularna iu Evropi. Ehinacea se koristi u mnogim zapadnim narodima jer veruje da biljka promoviše zdravlje imunog sistema i minimizira neke od simptoma bolesti. Ehinacea ili ljubičasta konusna cvjetnica je severnoamerička trajnica koja je autohtona prema centralnim ravnicama gdje raste na cestovnim obalama, prerijama, poljima iu suhim, otvorenim šumama. Takođe se naziva korijen zmije, jer raste iz gustog crnog korena koji su Indijanci koristili za lečenje zmajeva.


Funkcija i zdravi dobit ekstrakta Echinacea Purpurea

1. Istraživanje pokazuje da ekstrakt ehinacea purpurea ima sposobnost da podigne otpor organizma na bakterijske i virusne infekcije stimulisanjem imunološkog sistema.

2. Echinacea purpurea ekstraktni prah je takođe antibiotik i pomaže u ublažavanju alergija, a cichoric acid se vekovima koristi za čišćenje kožne infekcije.

3. Echinacea purpurea ekstrakt je najefikasniji detoksikant u zapadnom biljnom leku za cirkulatorni, limfni i respiratorni sistem.

4. Echinacea purpurea ekstrakt može se koristiti za anti-virus, protiv gljivice, anti-tumorne, anti-infekcije i anti-kancer.

5. Echinacea purpurea ekstrakt može tretirati artritis ili kožne bolesti, promovisati popravku rane, cichoric acid može osloboditi zubobolju i bol ožiljak.


Primjena Ekstrakta Echinacea Purpurea

1. Primijenjen u farmaceutskom polju, ekstrakt ehinacea purpurea se uglavnom koristi kao sirovina u prevenciji karcinoma, kao što su rak dojke, kancer prostate i rak debelog creva.

2. Primijenjen u oblasti zdravstvenih proizvoda, prah ekstrakta echinacea purpurea se uglavnom koristi za poboljšanje simptoma menopauze kod žena i osteoporoze.

3. Kao imunološki modulator, echinacea purpurea ekstrakt se široko koristi kao sirovina u oblasti kozmetike.

4. Kao aditivi za hranu ekstrakt ehinacea purpurea se široko koristi u prehrambenoj industriji.


Echinacea Purpurea ekstrakt


NutraValley Biotech Inc.

Addr .: Rm1607, Tower A Greenland Center, No.5 Jinye Road, Xi'an, 710065, Kina

E-mail: info@nutravalley.com

Internet stranica: www.nutravalley.com

Tel: 86 (29) 8102 4585/86 (29) 6880 9325/86 (29) 8112 0808

Ćelija: 86 181 3390 5886